Våra behandlingar

Förslappning av muskulatur i ögonlock och bryn är ett genetiskt problem som uppstår vid stigande ålder. Det kan bland annat leda till överskott av hud, trötthet och ansträngningshuvudvärk. 

Vi vill alltid ge det bästa möjliga omhändertagandet före, under och efter operation. Boka en kostnadsfri konsultation med oss där vi tillsammans kan komma fram till den bästa vården för dig. Läs mer om de ingrepp vi erbjuder till höger.

Övre ögonlock

Operationen på dina ögonlock utförs under lokalbedövning och ger ett synbart resultat direkt efter ingreppet. En viss blånad uppstår som försvinner efter cirka en vecka. Svullnad brukar upphöra helt efter några veckor. Dina stygn tas bort fyra dagar efter operationen.

Kontakta oss för mer information.

Nedre ögonlock

Ingrepp på nedre ögonlock utförs för att minska trötthet då fett och muskulatur töjs ut och bildar påsar under ögonen. I svåra fall kan även vätskepåsar bildas under ögonen. Under operationen stramar vi åt dina muskler genom att avlägsna de svaga delarna tillsammans med fett och en liten mängd hud.

Kontakta oss för mer information.

Ögonbryn

I vissa fall kan ögonbrynen vara orsak till problemet. Det kan bland annat leda till förminskat synfält. Det sker då pannans muskler försöker kompensera förslappningen av muskulatur i dina bryn. Vi rekommenderar ögonbrynslyft istället för pannlyft då det enligt vår expertis ge ett naturligare resultat samt minskad belastning för patienten.

Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Även om vi idag specialiserar oss på ögonlock & bryn har Ulf Bertheim lång erfarenhet och starkt kunnande inom plastikkirurgi av alla typer. Vi erbjuder även följande ingrepp:

  • Fillers
  • Borttagning av födelsemärke eller hudförändring.
  • Behandling av ärr bl.a. ärrbildning orsakad av acne.

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Namn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer

Vad gäller din fråga?

Övre ögonlockNedre ögonlockÖgonbryn

Bifoga bild

Vad kan vi hjälpa dig med? (obligatorisk)