Kliniken

Din Plastikkirurg bedriver högkvalitativ specialistsjukvård med målsättningen att erbjuda dig som patient individuellt anpassade behandlingsmetoder utifrån dina personliga förutsättningar och önskemål.

Vi arbetar i välkomnande och ändamålsenliga lokaler. Behandlingarna vi erbjuder är medicinskt välbeprövade och vi arbetar med modern medicinteknisk utrustning. Vi använder oss av Länsförsäkringars patientskadeförsäkring.

 

Helheten

Hos oss på Din Plastikkirurg blir du omhändertagen före, under och efter din operation. Vi finns där för dig genom hela din resa och utgår alltid från helheten. 

Det är viktigt för oss att du som patient får det bästa möjliga omhändertagandet. Vi vill alltid ge så detaljerad och saklig information gällande den behandling/behandlingar som är av intresse. Att operera är ett stort beslut och det är viktigt för oss att du har all den information du behöver. 

Trygghet, kvalitet, omsorg, skönhet och utveckling är nyckelord för oss. Med flera års meriterad erfarenhet inom estetisk kirurgi kan vi ge dig som patient bästa tänkbara förutsättningar för ett gott resultat.

Kontakta oss vid frågor och läs gärna mer under Frågor & Svar.

Hjärtligt välkommen.

ulf-e1399282277200

Ulf Bertheim – MD PhD

Specialist och medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening sedan 1992. Disputerade 2004 inom plastikkirurgi. Anlitad föredragshållare och forskare på internationella konferenser. Arbetar även som konsultkirurg på Aleris, Norge.

Se video med Ulf
Avhandling

31

Odd Fossmo

Specialist anestesisjukvård med över 25 års erfarenhet

4

Irene Wallgren – Undersköterska

Undersköterska med över 25 års erfarenhet. Erfarenheter från hudmottagningen på sjukhuset samt Elmros Hudmottagning (nu Din Plastikkirurg).